2017-10-10 08:15Pressmeddelande

​Alexander Karim läser in ”Den medvetne mannens GUIDE till rakning och skägg” som ljudbok!

null

Det blir den filmaktuella skådespelaren Alexander Karim som ger röst åt Den medvetne mannens GUIDE till rakning och skägg när den läses in som ljudbok.

- Jag tycker att det är ett väldigt roligt och jag måste även säga viktigt ämne, säger Alexander. Under hela min barndom och åren dessförinnan, var grooming något som bara kvinnor sysslade med. Jag tycker att det är ett viktigt steg i utvecklingen att inse att emedan inga av oss bör dömas för utsidan så kan det vara lika kul för oss män att plocka, raka och peta efter behov eller tycke.

Det är en slump att både Alexander Karim och Gents har sitt ursprung i Helsingborg, det var nämligen i Båstad som Gents och Alexander möttes för några år sedan.

- Jag fick med mig lite produkter hem och jag har använt dem flitigt. Som skådespelare händer det inte alltför sällan att man måste snygga till sig lite. Och då kommer mitt Gents-kit fram, fortsätter Alexander med ett leende.

Alexander var Gents förstahandsval men det var förlaget som fick sköta övertalningen.

- Det är givetvis en ära att Alexander Karim har tackat ja till detta uppdrag, säger Jenny Rydhström, en av medförfattarna till boken. Alexander är en man som i mångt och mycket speglar Gents. Han är en man i tiden och han går mot skyarna. Dessutom bryr han sig om sitt yttre och är en bra förebild som förälder och yrkesmänniska. Att han därtill har en stark personlighet är ett stort plus hos oss på Gents.

Och vad Alexander tycker om boken?

- Jag tycker att den osar vardagslyx. Att hitta lyx är inte svårt men det kommer ofta med en ganska saftig prislapp. Att ta hand om ansiktsbehåring kräver tid och energi, men det behöver inte kosta mer än din vanliga rakningsrutin. Boken är dessutom en utomordentlig konversations-startare på soffbordet, har jag märkt!

Den medvetne mannens GUIDE till rakning och skägg släpps den 21 oktober och strax därefter går det även att köpa/låna ljudboken där Alexander Karims behagliga röst vägleder dig genom rakningens och skäggens djungel.

Kontakt
Jenny Rydhström, vd Gents
E-post: jenny@gents.com
Tfn: 070-317 78 09

Om Gents.
Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.com samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents