2016-01-29 15:54Pressmeddelande

Din guide i gummidjungeln!

null

Många som köper kondomer på nätet väljer fel storlek. En för stor kondom kan glida av och en för liten riskerar att gå sönder – två scenarion man helst vill undvika. Vet du inte vilken kondom som passar dig? Kondomguiden på gents.se hjälper dig att hitta rätt.

Man köper helst inte kläder i fel storlek. Ett bälte kan i och för sig rädda ett par felköpta jeans, men det är inte lika lätt att åtgärda en för stor kondom. När det hettar till vill man gärna ägna sig åt andra saker än att hålla kondomen på plats. En kondom som är för liten kan å andra sidan riskera att spricka, vilket förmodligen är något man helst vill undvika.

– Det borde vara en självklarhet att ha lika bra koll på sin kondomstorlek som sin skostorlek. Rätt storlek ger både det bästa skyddet och det minsta störningsmomentet. Men vi vet att det inte är helt lätt att hitta rätt bland alla olika produkter, och vi är glada om vi kan hjälpa till, säger Jenny Rydhström, VD på Gents.

Många ser inte poängen med att välja kondom efter storlek. Kanske tror man inte att det spelar någon roll, eller så är man inte medveten om att det faktiskt finns olika storlekar. Men om du någonsin har upplevt problem med en kondom, till exempel att den inte sitter på plats, så är det sannolikt att det var storleksrelaterat. En kondom i rätt storlek ska du nästan inte märka av.

Är du en av dem som har dålig koll på din kondomstorlek? Då är det dags att ta reda på det nu. Gör så här: Mät både omkrets och längd på din penis i erigerat tillstånd med hjälp av ett måttband eller snöre (i Kondomguiden finns ett praktiskt pappersmåttband som du kan ladda ner och skriva ut). Eftersom kondomer kan töjas mer på längden än på bredden är det först och främst omkretsen på din penis som avgör storleken på kondomen. I Kondomguiden kan du sedan utifrån dina mått hitta passande produkter från flera olika märken.

Köper du kondomer åt din partner? Se till att ta reda på måtten först. Är ni lite kreativa kan ni säkert förvandla mätningen till ett annorlunda förspel.

Jenny Rydhström
VD, Gents
jenny@gents.se

Gents.se är den ledande online-återförsäljaren av manliga produkter inom rakning, skägg och hudvård inom Skandinavien, men är verksamt över hela världen.

Sajten riktar sig uteslutande mot män, samt kvinnor som köper gåvor till män. Målgruppen har smak för kvalitet och premiumprodukter och tar gärna ställning. Gents 140 000 kunder har ett avsevärt högre valdeltagande än genomsnittssvensken.


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents