2023-06-05 06:22Pressmeddelande

E-handelsföretaget Gents väljer Gold PR – och siktar på fysiska butiker i Stockholm och Köpenhamn

Jenny Rydhström, VD | Gents Barber & ShopJenny Rydhström, VD | Gents Barber & Shop

Gents är ledande på manlig livsstil i Sverige och Norden med Gents.se och butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar i Skåne. Nästa år firar företaget tjugo år och nu är siktet inställt på Stockholm och Köpenhamn. Även PR-arbetet växlas upp. Som partner väljer man Stockholmsbyrån Gold PR.

”Gents erbjuder kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment som noga har valts ut av våra barberare, frisörer, hudterapeuter och doftkonsulter. Vi har stora planer framåt och Gold PR:s strategiska kompetens och gedigna erfarenhet inom skönhets-PR är precis vad vi behöver för att nå ännu högre höjder”, säger Jenny Rydhström, VD och grundare av Gents.

Strategisk och operativ PR

Gold PR:s uppdrag inkluderar löpande PR-arbete på strategisk och operativ nivå för Gents och företagets agenturvarumärken som Benjamin Barber, Marvis, Truefitt & Hill, Proraso och Widian.

”Det känns roligt att få välkomna Gents till byrån. Gents har en unik expertis kring hudvård, rakning, skäggvård och dofter och en rad spännande varumärken. Att få vara med på resan när företaget siktar mot fler fysiska butiker är givetvis extra spännande”, säger Nicolas Jacquemot, ägare och byråchef på Gold PR.

Fakta om Gents

E-handelssajten Gents är ledande inom rakning, skägg och hudvård. Företaget grundades av Jenny Rydhström i Helsingborg 2004 och har idag ett 30-tal anställda och en omsättning på drygt 73 miljoner kronor (2022). 

Fakta om Gold PR

Gold PR är en boutiquebyrå i Stockholm grundad 2010 med inriktning på hälsa och skönhet. I kundportföljen finns en rad svenska och internationella premiumvarumärken inom beauty, mode och hälsa.

Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, VD Gents, e-post: jenny@gents.se, tel: 0703- 177 809.

Nicolas Jacquemot, Byråchef Gold PR, e-post: press@goldpr.se, tel: 070- 321 24 88.


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, skägg, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents