2023-05-08 07:05Pressmeddelande

Förhöj egentiden i badrummet! Raka dig som en gentleman med Benjamin Barber

Benjamin Barber

Benjamin Barber är kvalitetsmärket som förenar den brittiska traditionen för stil och elegans med den moderna gentlemannens behov. Bredden i sortimentet tillåter dig att prioritera utifrån dina funktionella behov och doftpreferenser. Upptäck de senaste favoriterna Shaving Cream och After Shave i doften Black Oak. Båda är veganska och fria från parabener.

  • Benjamin Barber Shaving Cream Black Oak – behaglig rakkräm som ger ett fylligt lödder

Benjamin Barbers maskulina doft Black Oak är en sensuell blandning av tobak, ek och läder som bärs upp av mörkare noter av sandelträ och cederträ. Benjamin Barber Shaving Cream är snabbabsorberande, har ett fylligt lödder och ger ett bra glid, samtidigt som den bidrar till en behagligare rakupplevelse med minimal påfrestning på huden. Använd med en traditionell rakborste för att få till det perfekta löddret. Pris: 345 kr/100 ml.

Tips! En bra rakhyvel är A och O för att få till en perfekt, hudnära rakning som är skonsam mot huden. Benjamin Barber Classic Safety Razor Ebony är en stilren och klassisk rakhyvel med inspiration från det brittiska arvet. Den är tillverkad i svart resin, stainless steel och zinklegering och har en prestanda som få andra kan mäta sig med. Pris: 595 kr. Används med dubbelsidiga rakblad som Sailor’s dubbelrakblad. Ett mer miljövänligt och prisvärt alternativ. Pris: 25 kr/5-pack.

  • Benjamin Barber After Shave Balm Black Oak – återfuktande aftershave i rik krämform

Avsluta rakrutinen med Benjamin Barber After Shave Balm Black Oak – en snabbabsorberande aftershave i en rik krämform som återställer huden efter den påfrestande rakningen. Den går snabbt in i huden efter applicering utan att lämna en hinna, ger en naturlig finish utan att bli blank eller glansig. Återfuktar, stärker hudbarriären och motverkar röda prickar på halsen efter rakning. Pris: 445 kr/100 ml. Innehåller flera välgörande ingredienser:

  • Sötmandel och jojobaolja som återfuktar torr hud på djupet, ger näring och har en mjukgörande effekt på huden. Jojobaoljan balanserar även hudens talgproduktion vilket gör den utmärkt för både torr och fet hy. 
  • Sheasmör som vårdar och hjälper huden att bevara fukten genom den rika konsistensen. Sheasmör är även rik på både A- och E-vitamin. A-vitamin verkar stärkande på huden och förnyande. E-vitamin är känt för att motverka bildandet av fria radikaler i huden och motverkar för tidigt åldrande. 
  • Kakaosmör som skyddar huden mot yttre faktorer som väder och vind och ser till att fukten bevaras i huden samt ger näring till huden. 

Tips! Benjamin Barber After Shave Balm Black Oak funkar även utmärkt att använda som en ansiktskräm under dagen eller natten.

Allt för rakning och skäggvård

På Gents.se finns allt du behöver för att lyckas med din rakning. Vare sig du vill raka med hyvel eller kniv har vi rätt produkter för dig. Förutom rakblad och skum har vi produkter som hjälper dig om ett problem uppstår och som sätter guldkant på tillvaron. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller expert, vi har produkter som passar alla nivåer. Utforska vårt utbud här!Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, skägg, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Sofie Okstad, Gents
Marknadschef
Sofie Okstad, Gents
Kontakt för frågor om Gents produkter och samarbeten