2017-03-16 13:16Pressmeddelande

Gents lanserar accessoarerna som klär dig

null

Nu lanserar Gents.se en ny avdelning med accessoarerna som får dig att se snyggare och mer välklädd ut i vår. Svenska Atlas Design är Gents första varumärke för klassiskt tidlösa slipsar, scarfs och näsdukar.

Atlas Design har rötterna i 40-talets Göteborg men arbetar idag fram sina nya kollektioner och håller tillverkningen i Como, Italien. Företaget har stor kunskap av kvalitetskonfektion och ett bra utbud av stilfulla accessoarer. Gents.se har omsorgsfullt valt ut de mest intressanta bitarna ur det breda sortimentet för att erbjuda en bra grund att mixa och matcha från.

"Vi vill inspirera och hjälpa män att se bra ut varje dag och i varje sammanhang. Det handlar självklart om att hitta en frisyr de passar i, rätt doft som framöver personligheten och att bli kvitt alla oönskade problem med torr hy, rakfinnar och liknande. Men också att hjälpa män att upptäcka de enkla tillbehören som snabbt förstärker helheten. Accessoarer är ett smart sätt att variera din klädsel och ge den en personlig prägel." säger Fredrik Bengtsson, vd på Gents.

De nya avdelningarna kompletterar Gents.se befintliga utbud av garderobsprodukter, underkläder och handskar.

Slipsen är den vanligaste manliga accessoaren. Slipsen är enkel, snygg och den får dig att sticka ut, eller smälta in i mängden. Bröstnäsduken trendar. De senaste 10 åren har näsduken gått från att knappt vara synlig till att bli en självklar detalj på många kavajer. Scarfen är en ny favorit som klär mannen till både vardag och fest. Att den även håller den dig varm en kylig vårdag är en välkommen bonus.

På Gents.se har stylisten matchat snygga kombinationer av slipsar, näsdukar och scarfs. Där visas också några populära slipsknutar med filmer som visar hur du knyter dem. Besök Gents.se för att upptäcka nyheterna.

Om Gents.
Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.com samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents