2016-11-01 08:00Pressmeddelande

Gents rekryterar två välkända branschprofiler

null

Den snabbväxande internetbutiken Gents fortsätter att öka och förstärker nu organisationen med två nya rekryteringar. Marcus Linde tar plats som ny Head of Retail och Denis Vasilije anställs som Doftkonsult.

I november öppnar Gents sin andra fysiska butik. Gents Barber & Perfume Bar blir Skandinaviens första parfymbar med såväl doftkonsult som barberare på plats. I samband med det kan Gents nu presentera två namnkunniga förstärkningar som ansluter idag.

Marcus Linde är anställd som ny Head of Retail vilket innebär att han ansvarar för Gents fysiska butiker samt grossistverksamhet. Marcus kommer närmast från Revlon Professional Brands där han skaffat sig kunskap, erfarenhet och ett gediget kontaktnät inom branschen. Han har tidigare även arbetat med accessoarer för Tiger Of Sweden och med mode som regionchef på Carlings.

Denis Vasilije är Gents nya Doftkonsult. För Denis växte intresset för parfym tidigt till en hobby. Kunskapen för hur dofter, noter och känslor blandades ökade i takt med samlingen. Idag har hobbyn blivit en profession och Denis en välkänd branschprofil och av Sveriges absolut främsta parfymkonässörer.

–Gents arbetar med exklusiva och noga utvalda produkter för män. Kunskap och rådgivning är grunden i vår verksamhet nu förstärker vi den ytterligare genom att rekrytera två erfarna killar med stark passion för det vi gör. Jag är enormt glad att Marcus och Denis har valt att komma till Gents, säger Fredrik Bengtsson, vd på Gents.

Om Gents
Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents hudterapeut, doftkonsulter, barberare och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.

Gents är stolt partner till Prostatacancerförbundets Mustaschkampen 2016.


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents