2017-03-02 13:00Pressmeddelande

Gents.se lanserar Sveriges första livsstilsmagasin för välgroomade män

null

Idag lanserar e-handelsbutiken Gents.se tidningen Gents Magazine, ett lyxigt magasin i 36 sidor som helt fokuserar på doft, rakning och hudvård för män. Upplagan är 20.000 exemplar.

Gents Magazine innehåller inspiration, trendspaning, intervjuer och överskådliga guider. Magasinet landar i brevlådan hos utvalda kunder under nästa vecka och kommer att finnas i Gents fysiska butiker. Det finns även i en bläddringsbar och klickvänlig digital version, tillgänglig för alla, redan nu.

–Dofter, nyheter inom hudvård och vägledning kring rakning förekommer i andra livsstilsmagasin, men då skrapar de bara lätt på ytan. Vi vill gå på djupet. Under ytan finns en hel ocean att upptäcka för stilintresserade män, säger Fredrik Bengtsson, vd på Gents.

Den första utgåvan av Gents Magazine innehåller en överskådlig guide till doftnoterna i en parfym. Gents gör en doftresa längst Amalfikusten, besöker världens äldsta barbershop och lär oss de olika stegen i en komplett rakningsritual. Du möter också bloggaren Philip Conradsson som delar med sig av sina bästa stiltips. Gents Magazine är 36 fullmatade sidor med inspiration för män.

Gents Magazine är skapad av experter som vill dela med sig av sin erfarenhet och passion, produktionen har skett tillsammans med contentbyrån Story of You. Förhoppningen är att inspirera och uppmuntra fler män att ta hand om sig själva på bästa sätt.

Här läser du Gents Magazine #1, redan nu: https://issuu.com/storyofyou/docs/gents-magazine

Om Gents.
Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents