2020-01-20 12:13Pressmeddelande

Gratis rakverktyg till 20-åringar från Gents

Gratis rakverktyg till 20-åringarGratis rakverktyg till 20-åringar

E-handlaren Gents har startat en kampanj för att uppmana alla 20-åringar att raka rätt från början - med säkerhetshyvel.

Kampanjen 2020 är ett initiativ från Gents för att sprida kunskap om rakning och förändra synen på säkerhetshyveln som rakverktyg. Målet är att låta unga män få uppleva de skonsamma, miljövänliga och ekonomiska fördelarna med säkerhetshyveln.

De 202 första 20-åringarna som tar del av kampanjen får ett gratis startpaket med nödvändigheterna för den optimala rakupplevelsen.

- Att kliva in i ett nytt år innebär för många att se över sina vardagsrutiner och därmed även sin rakning. Med denna kampanj vill vi hjälpa 20-åringar med deras rakrutin och få dem att raka rätt från början med säkerhetshyvel. Vi ser att andelen kunder hos Gents som använder säkerhetshyvel har ökat markant de senaste åren. Förhoppningsvis är 2020 året då säkerhetshyveln blir det hetaste verktyget i mannens badrumsskåp, säger Gents marknadschef Sofie Okstad.

Läs mer om kampanjen här.

Nu finns även ett rak-och skäggtest tillgängligt på Gents.se för den som önskar personlig konsultation.

För mer information kontakta Sofie Okstad, marknadschef:
sofie.okstad@gents.com


Om Gents AB

Gents är ledande på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Sofie Okstad, Gents
Marknadschef
Sofie Okstad, Gents
Kontakt för frågor om Gents produkter och samarbeten