2008-10-22 15:02Pressmeddelande

Italiensk kroppsvårdserie från anrika Acqua di Parma

Ett stenkast ifrån de legendariska italienska sportvagnstillverkarna hittar man staden Parma. Inte bara världsberömd för sin Parmaskinka Prosciutto, Crudo di Parma och fotbollsklubben Parma FC. Härifrån kommer även – Acqua di Parma vars dofter återspeglar det bästa från Italien.

Colonia Eau de Cologne är den första och ursprungliga doften från Acqua di Parma som lanserades 1916. Den är tillägnad både män och kvinnor. Doften är en perfekt blandning av citrusfrukter, lavendel, rosmarin och orientaliskt trä som ceder, vetiver och ylang ylang. Colonia är elegant, frisk, naturlig och tidlös. I hudvårdserien ingår bland annat: Eau de Cologne Spray, Bath & Shower Gel, Hair Shampoo, Deodorant Spray Alcohol Free, After Shave Balm och Shaving Gel.

Skönhetsindustrin för män växer kraftigt. Gents är en av nordens största aktörer inom manlig skönhetsvård med nätbutiker i ett flertal länder. Varje dag hittar 1000-tals unika besökare till Gents Internetbutik. Där finner kunderna utvalda kvalitetsprodukter och kan få råd om kropps- och hudvård. Områdena innefattar allt från dofter, håravfall, rakning till tandblekning och ansiktskrämer.

För mer information kontakta:
Magnus Bengtsson
E-post: magnus.bengtsson@gents.se

Mer information om rakning och manlig skönhetsvård finns även på Gents hemsida: www.gents.se


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents