2012-09-18 10:26Pressmeddelande

Lyssna på Gents.se

Det är många besökare i vår barbershop som kommenterat det sköna gunget i högtalarna. På Gents.se hittar du vår spellista på Spotify. Där har vi blandat sköna hits från Frank Sinatra, Dean Martin, Nina Simone och många fler som tar dig tillbaka i tiden till en amerikansk klubb där ciggardoften hänger tung i luften och sköna toner gör att lokalen gungar.

Så slå dig ner i soffan, häll upp något gått att dricka och varva ner med vårt soundtrack efter en dag på jobbet. Låt Gents.se ta med dig tillbaka till 50, 60 och 70-talet.

Vår spellista hittar du även här


För ytterligare information, kontakta VD Jenny Rydhström.

Email: jenny@gents.se

eller telefon: 08-525 08 790

Gents.se är en av Sveriges mest välsorterade nätbutiker för manlig hudvård, rakning och kroppsvård. Vi har funnits på nätet sedan 2002. Hos oss finner du allt för dina dagliga rutiner


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents