2019-03-08 07:00Pressmeddelande

Maria Nila lanseras hos Gents

null

Gents breddar sitt sortiment och lanserar veganska hårprodukter. Satsningen sker tillsammans med Helsingborgsbaserade Maria Nila. Produkterna blir en utveckling av Gents befintliga utbud av hårprodukter för den medvetne mannen.

Familjeägda Maria Nila med rötterna i Helsingborg tillverkar 100 % veganska hårprodukter med hållbarhet i fokus. Genom att lansera produkter från Maria Nila kan Gents erbjuda ett större urval av högkvalitativa produkter för sina kunder.

Antalet veganer ökar i Sverige för varje år och kunder är idag mer medvetna om vilken mat de konsumerar. Denna uppåtgående trend syns även för hud- och hårprodukter och Gents ser därmed ett stort behov av att möta dessa kunders behov och erbjuda ett större urval av just sådana produkter. På Gents hemsida finns nu även ett veganskt filter där besökaren själv kan välja att endast visa veganska produkter.

- Vi lyssnar alltid på kunden och strävar efter högsta kundnöjdhet. Idag efterfrågar kunder möjligheten att göra medvetna val, så som veganska produkter. Dessutom ligger våra lokaler ett stenkast från varandra i Helsingborg, vilket också gynnar samarbetet och inga onödiga transporter med produkter eller resor till möten behövs, säger produktchef Rikard Axelsson.

Lanseringen av Maria Nilas produkter är startskottet för ett större urval av veganska alternativ hos Gents. Fyra dagar har gått sedan lanseringen och Gents har redan fått positivt gensvar från sina kunder. Detta är troligtvis startskotten på ett långt och givande samarbete mellan de två Helsingborgsbaserade företagen.

Inledningsvis kommer sortimentet att bestå av hårvaxer, schampo och hårspray för män. Se mer på www.gents.se/brand/maria-nila

Om Gents.
Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.com samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents