2023-10-23 07:09Pressmeddelande

Nedräkningen till jul kan börja – skäm bort dig själv eller någon du gillar med Gents lyxiga kalendrar

Julkalender och parfymkalender 2023

December månad närmar sig med stormsteg och Gents Julkalender är äntligen tillbaka. Årets utgåva i stilrent utförande är lite snyggare och snäppet vassare. För dig som älskar dofter har vi även tagit fram en parfymkalender med 24 olika dofter. Båda innehåller garanterat nya favoriter!

  • Gents Julkalender! Årets mest manliga kalender

Unna dig kvalitetstid! Gents lyxiga Julkalender 2023 kommer i ett sobert, maskulint utförande i svart läderimitation med guldiga detaljer och spännande överraskningar bakom alla de 24:a luckorna. Det är den perfekta gåvan till dig själv eller någon du tycker om. Produkterna varierar mellan olika kategorier så som rakning, kroppsvård, hudvård och parfym.

Benjamin Barber, Byredo, Marvis, Molton Brown, Truefitt & Hill och Sailor’s är några av produkterna som återfinns. Här finns garanterat något för alla män! Pris: 1999 kr på Gents.se. Kalenderns värde uppgår till 6359 kr. Du hittar Gents Julkalender här.

  • Gents Parfymkalender! Årets mest väldoftande kalender

Fixa doftgarderoben för december! Missa inte chansen att köpa Gents efterlängtade Parfymkalender 2023. Det här är julkalendern för alla som är redo att byta parfym men inte har 24 handleder att prova på. Adventskalendern innehåller några av de mest populära dofterna från exklusiva varumärken så som Alûstre, Byredo, Floris, Initio, Nasomatto, Penhaligon’s och Widian. Sammanlagt finns 18 ledande parfymhus representerade i 24 luckor. Varje lucka innehåller 0.7 ml parfym, tillräckligt för 1–3 dagar. 

Framför allt ger denna lekfulla julkalender en möjlighet att vidga vyer, prova, dela och njuta. En present till dig själv eller någon du håller av! Olika kalendrar kan innehålla samma dofter, men det är också möjligt att det finns variationer mellan kalendrarna. Pris: 495 kr på Gents.se. Kalendern innehåller en mix av parfymer som ligger i storleksordningen 1000 kr till 6000 kr för 100 ml.

Kolla in parfymkalendern och registrera dig här genom knappen ”Bevaka” för att få notis så fort den är tillgänglig att köpa. Den 25 november skickas samtliga kalendrar till sina köpare.Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, skägg, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Sofie Okstad, Gents
Marknadschef
Sofie Okstad, Gents
Kontakt för frågor om Gents produkter och samarbeten
Nicolas Jacquemot, Gold PR
Press
Nicolas Jacquemot, Gold PR
Kontakt för journalister som önskar pressprover och bilder