2021-08-25 09:00Pressmeddelande

Ny CFO för koncernen

Gents och Simplr är glada att kunna meddela att Louise Sauer har blivit ny CFO för koncernen.

Affärsdriven från topp till tå, med en passion för parfymer, viner och stil, förkroppsligar Louise Gents värderingar till fullo. Skarp och visionär - Louises inställning till strategisk ekonomistyrning är grundad i tron att en stark och uthållig tillväxt kräver data, förändringsvilja och produktivt kapital.  

Jag är glad att bli en del av teamet på Gents och Simplr, med ett fokus på kund och kvalitet samt ett track-record av att bygga hållbara företag. Jag ser fram emot att tillföra mina erfarenheter kring att skapa finansiellt effektiva affärsmodeller och att tillsammans med ledning och styrelse ta koncernens verksamhet till nästa nivå”, säger Louise

Louise har en bakgrund som CFO i flera tillväxtbolag, närmast från Inyett men dessförinnan även Brafab, SydGrönt och Labs2.


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, skägg, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents