2023-06-14 06:43Pressmeddelande

Nyhet! Truefitt & Hill Mayfair – spännande blommiga doftnoter med minnen av sorglösa sommardagar

Truefitt & Hill Mayfair

Anrika brittiska hudvårdsmärket Truefitt & Hill släpper en ny doft där personer, platser, händelser och historier i Londonstadsdelen Mayfair hyllas. Njut av citron och mandarin med en örtig viskning av rosmarin och bergamott som avslutas med en honungsliknande twist av neroli. I Mayfairserien finns bland annat cologne, aftershave balm och lyxigt löddrande bad- och duschkräm. Stilfullt i badrummet och härligt för välbefinnandet.

  • Truefitt & Hill Mayfair Cologne

Mayfair Cologne är en hyllning till smak, stil och entusiasm och förkroppsligar Mayfairs essens med sin lekfulla och spännande blandning av blommiga noter som framkallar minnen av sorglösa sommardagar. Doften är en modern tolkning av klassiska cologner med toppnoter av citron, mandarin, bergamott och rosmarin som ger plats åt en överraskande blandning av jasmin, lavendel och neroli, som ger en honungsliknande sötma till doften. En subtil touch av mysk kompletterar den oemotståndliga doften och lämnar ett bestående intryck. Pris: 1535 kr/100 ml.

  • Truefitt & Hill Mayfair Aftershave Balm

Mayfair Aftershave Balm är speciellt framtagen för att ge maximal effekt efter rakning. Den är rik på återuppbyggande ingredienser som aloe vera-extrakt och är utformad för att avsevärt minska hudirritation och inflammation i samband med rakbränna. Balmen är lugnande och lätt på huden, absorberas fint och är utformad för att naturligt fylla på och återfukta huden efter rakning. Huden känns len och smidig med en mjuk, glansfri finish. Pris: 785 kr/100 ml.

  • Truefitt & Hill Mayfair Bath & Shower Cream

Förvandla din duschrutin till en stund av lugn och ro med en blommig blandning av citron, mandarin, rosmarin och bergamott. Mayfair Bath & Shower Cream har ett rikt lyxigt lödder och ger en rengöring på djupet som främjar välbefinnandet och får huden att kännas uppfriskad och fräsch. Passar alla hudtyper. Pris: 465 kr/200 ml.

Om Truefitt & Hill

År 1805 öppnade W.F Truefitt sin första barbershop i Mayfair, England. Truefitt & Hill är den äldsta barbershopen i världen, certifierad av Guiness rekordbok. Idag finns en hel rakserie av märket Truefitt & Hill med bland annat underbara rakkrämer och cologner med klassiska engelska doftnoter som påminner om en svunnen tid. Precis som för 200 år sedan tillverkar de än idag sina noggrant utvalda produkter i England. Kunniga proffs, kemister, tillverkare och designers jobbar hårt för att leverera produkter som är kända för särpräglad tradition av kvalitet och innovation. I företagets unika historia har Truefitt & Hill haft äran att tjäna nio monarker i följd.Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, skägg, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Sofie Okstad, Gents
Marknadschef
Sofie Okstad, Gents
Kontakt för frågor om Gents produkter och samarbeten
Nicolas Jacquemot, Gold PR
Press
Nicolas Jacquemot, Gold PR
Kontakt för journalister som önskar pressprover och bilder