2020-03-06 06:30Pressmeddelande

Scents by Gents prenumeranter får testa världsnyhet

Acqua di Parma Note di Colonia VAcqua di Parma Note di Colonia V

E-handlaren Gents tillkännager ett nytt samarbete med parfymhuset Acqua di Parma. Under månadens utskick i prenumerationstjänsten Scents by Gents fick samtliga användare en extra parfym att upptäcka - nyheten Note di Colonia V.

Det italienska parfymhuset Acqua di Parma släpper en ny doft i kollektionen Note di Colonia, en exklusiv serie med dofter inspirerade av den italienska operan. Idag innehåller kollektionen fyra parfymer och i mitten av mars släpps ett femte tillskott i serien - Note di Colonia V. Med sitt unika sortiment och varumärkesregister inom nischparfymeri har Gents fått äran att, tillsammans med prenumeranterna i Scents by Gents, testa parfymen innan den lanseras på marknaden.

- Vår ambition är att hela tiden erbjuda det bästa för våra prenumeranter. Vi är därför otroligt glada över samarbetet med Acqua di Parma och att vi får överraska dem med en extra parfym som dessutom är en världsnyhet, säger Selena Fridvad, Marketing Project Manager på Gents och ansvarig för Scents by Gents.

Acqua di Parma Note di Colonia V är en frisk och lätt parfym med citrus i fokus. Doften är inspirerad av den tredje akten “La donna è mobile” av operan Rigoletto, en av de mest populära ariorna där det ljusa möter det mörka i en stark kontrast.

Parfymen är tillgänglig för köp på Gents.se från mitten av mars.

Se hela kollektionen här.

För mer information kontakta Sofie Okstad, marknadschef:
sofie.okstad@gents.com


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Sofie Okstad, Gents
Marknadschef
Sofie Okstad, Gents
Kontakt för frågor om Gents produkter och samarbeten