2017-01-27 10:49Pressmeddelande

V76 by Vaughn kommer till Gents

null

Nu tar Hollywoods mest eftertraktade herrfrisör plats i Gents salonger och internetbutik. Vaughn Acord är Calvin Klein-modellen som blev kändisfrisör och som nu har samlat 40-års kunskap om manlig stil i serien V76 by Vaughn.

Av alla kändisfrisörer är Vaughn Acord förmodligen den mest välkända och eftertraktade. Vaughn föddes i en frisörfamilj och klippte själv sin första frisyr redan som tonåring. Under modellkarriären omgavs han ständigt av duktiga stylister och då, under ett fotouppdrag för Vidal Sassoon i Europa, tändes hans egen glöd för yrket.

Genom åren har en lång rad amerikanska ikoner tagit plats i Vaugns frisörstol. Välkända män som Bruce Springsteen, Al Pacino, Richard Gere och Bill Clinton. Män som alltid ser naturligt välvårdade, men aldrig överstylade, ut.

Vaughn Acord har en erfarenhet som få andra. Och en kunskap han ville samla i en egen serie väldoftande och väl presterande produkter, specialiserade på olika funktioner. Som att addera tyngd och fukt till torrt hår, eller lyfta och torka ett fetare. Så föddes V76. En komplett serie specialiserade hårvårdsprodukter för män, namngiven efter Vaughn själv och året då han första gången lyfte en sax och klippte sin första frisyr, 1976.

V76 by Vaughn är salongprodukter och befriade från petrolium, parabener och sulfat. Däremot så är de fullpackade med välgörande vitaminer och mineraler. Vi använder själva V76 i behandlingsdelen på Gents Barber & Perfume Bar, och nu finns de även att köpa i Gents fysiska butiker samt i internetbutiken Gents.se. 

Om Gents
Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents hudterapeut, doftkonsulter, barberare och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar. 


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Jenny Rydhström, Gents
VD
Jenny Rydhström, Gents
Kontakt för företagsfrågor Gents