2021-10-14 06:00Pressmeddelande

Gents storsäljande märke Benjamin Barber lanserar nyhet

Benjamin Barber Shampoo

I början på september fick kvalitetsmärket Benjamin Barber ett nytt tillskott i sitt sortiment, schampo med doft av saffran och läder. På bara en månad har produkten blivit en av varumärkets storsäljare.

Det är ett djuprengörande och återfuktande schampo med den populära doften av Saffron & Leather som Benjamin Barber lanserade tidigt i september. En fantastiskt doftkombination som är mjuk, varm och väl omtyckt. Både innehållet och utsidan av produkten har noggrant framställts för ett så högkvalitativt resultat som möjligt. Lanseringen blev en stor hit hos Benjamin Barbers kunder. Trots att mindre än halva månaden gått så slår redan oktobers försäljning septembers goda resultat, vilket visar att produkten har en ljus framtid och varit efterlängtad hos kunderna.

Ett shampoo som passar alla hårtyper - prova du med!

Läs mer här: https://www.gents.se/benjamin-barber-daily-moisturizing-shampoo-saffron-leather


Om Gents AB

Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, skägg, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.


Kontaktpersoner

Sofie Okstad, Gents
Marknadschef
Sofie Okstad, Gents
Kontakt för frågor om Gents produkter och samarbeten