2019-10-28 12:33Pressmeddelande

Hon blir Gents nya marknadschef

Sofie OkstadSofie Okstad

I början av oktober månad tillträdde Sofie Okstad, tidigare marknadskoordinator, som marknadschef på Gents. Hon tar även plats i bolagets ledningsgrupp.

 

Gents befinner sig i en spännande utvecklingsfas med rekordtillväxt online, där man under nästa år fortsätter med den internationella satsningen.

 

- Att ta över som marknadschef på Gents gör jag med en extrem ödmjukhet och 100 % entusiasm. Under tiden jag jobbat på Gents så har en stor passion för företaget vuxit fram, vilket gör det otroligt kul att få chansen förvalta Gents varumärke vidare tillsammans med marknadsteamet. Vi kommer att fortsätta jobba för Gents tillväxt genom att alltid eftersträva att överträffa kundens förväntningar, säger Sofie Okstad.

Sofie kommer närmast från från rollen som marknadskoordinator på företaget. I grunden är hon utbildad inom event med erfarenhet från golfindustrin. Hennes resa på Gents började med en roll som VD-assistent åt Jenny Rydhström, bolagets grundare och tidigare VD. Som ny marknadschef blir uppdraget att vidareutveckla och ansvara för Gents varumärke.

För mer information kontakta:


Laszlo Varga
, VD 

Laszlo.varga@gents.com

Tel. 070758 9749

 


Om Gents AB

Gents är ledande på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. Gents är ledande i Norden på manlig livsstil. Hos Gents finner män kunskap, inspiration och ett handplockat sortiment av det bästa inom hud- och hårvård, dofter, rakning och accessoarer. De fler än 3.000 produkterna är utvalda av Gents barberare, frisörer, hudterapeuter, doftkonsulter och produktexperter för sin funktion och kvalitet, och de säljs till kunder över hela världen genom internetbutiken Gents.se samt de fysiska butikerna Gents Barber & Shop och Gents Barber & Perfume Bar.